Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i krewetek to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 30g białka, oraz 25 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i krewetek, Chipotle Limonka Grillowane krewetki z kukurydzą i salsą z Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż kliny tortilla na 1 lub 2 duże, niegotowane blachy do pieczenia i piec, aż chrupiące, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Pokroić ziarna z kłosów kukurydzy do dużej miski (powinieneś mieć około 1 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na Kolbie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj fasolę, awokado, pomidory, szalotki, kminek, oliwa z oliwek, sok z limonki i krewetki i wrzucić delikatnie połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Limonki
Oliwa Z Oliwek
Zielona Cebula
Pomidor
Awokado
Krewetki
Fasola
Kminek
5
Ułóż sałatę na talerzu, łyżkę sałatki z krewetek na wierzchu i podawaj z klinami tortilla.