Ciepły stek i sałatka ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 595 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ocet winny, ser cheddar, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Stek Z Tuńczyka Z Ciepłymi Nowymi Ziemniakami, Chorizo I Sałatką Z Pomidorów, Stek W Plastrach, Pieczarki I Zielona Cebula Z Ciepłym Ziemniakiem Dijon, oraz Stek z Rib-Eye z ciepłą sałatką kukurydzianą z pomidorów.
Instrukcje
1
Stek skropić olejem roślinnym i bardzo obficie, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Stek pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i rozgrzej grill do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
W małej misce, wymieszać czosnek, oliwę z oliwek, i obfite szczypta soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ułożyć ziemniaki na blasze do pieczenia i wymieszać z oliwą z czosnkiem. Pieczemy ziemniaki przez 18 minut, lub do głębokiego złota, obracając w połowie. Odstaw ziemniaki na bok.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Umieść sezonowany stek na gorącym grillu i grilluj stek, aż termometr odczytu natychmiastowego odczyta 125 stopni F dla średnio rzadkich, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjmij stek z grilla i pozostaw pod namiotową folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Aby złożyć sałatkę: podzielić sałatę na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
9
Posypać połówki pomidorów. Podziel ciepłe ziemniaki między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10
Skropić sosem śmietanowo-bekonowym. Stek pokroić cienko na boki i wachlarz na wierzchu. Dodać sałatkę z rozdrobnionym serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser Cheddar
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.