Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marcona
Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marconan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz frisée, ocet sherry, Młody ser pecorino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Buraków Z Kandyzowanymi Migdałami Marconan, Sałatka z dzikiego ryżu z migdałami Marconan, oraz Sałatka Figowa Z Serem Cabrales I Migdałami Marconan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Przykryć folią i piec 1 1/2 godziny, lub do miękkości. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, obrać buraki i pokroić je w 1/2-calowe kliny.
W międzyczasie wyłożyć dużą blachę do pieczenia z pergaminem i lekko posmarować papierem. W średnim rondlu, połączyć 1 łyżkę masła z cukrem, syrop kukurydziany i szczyptę soli i cayenne i doprowadzić do wrzenia, mieszając, do rozpuszczenia cukru.
Dodaj migdały i mieszaj, aż równomiernie pokryje się syropem. Zeskrobać migdały na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia w równej warstwie.
Piec z burakami przez około 12 minut, aż się zrumienią i bulgotną.
Niech orzechy ostygną przez około 25 minut, a następnie rozbić na małe klastry.
W małym rondlu, gotować sok mandarynkowy na umiarkowanym ogniu, aż zredukowane do 2 łyżki stołowe, o 15 protokół.
Ostudzić, a następnie przenieść do dużej miski.
Ubić ocet, musztardę i szalotkę. Stopniowo ubijamy pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawiamy sos solą.
Dodać buraki i frise i wrzucić.
Przełożyć sałatkę na talerz lub miskę.
Udekoruj kandyzowanymi migdałami, ogol pecorino na wierzchu i podawaj.