Sałatka z buraków i marynowanego koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {38 Power Foods} marynowana Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, Sałatka z buraków i koziego sera, oraz Sałatka z buraków z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połącz olej, ocet, sok jabłkowy, tymianek, pieprz, sól i czosnek w małej misce i ubijaj, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Jabłkowy
Ocet
Czosnek
Pieprz
Tymianek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Do sałatki: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Umieścić kozi ser w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Mżawka z wystarczającym opatrunkiem do zwilżenia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
5
Każdy burak owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Umieścić buraki bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec do miękkości, o 50 protokół. Osiem minut przed buraki są miękkie, umieścić fasolkę w naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
Piekarnik
7
Dodać olej i szczyptę każdej soli i pieprzu i wrzucić do herbu. Upiec fasolkę szparagową wraz z burakami, aż chrupiące-miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola Szparagowa
Burak
Olej Do Smażenia
8
Zdjąć folię z buraków i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Każdy burak pokroić na 6-8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
10
Połączyć sałaty w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Dodać fasolkę szparagową i plasterki jabłka i top z buraków klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Burak
12
Na wierzch posypać kozim serem. Tuż przed podaniem wlać sos na sałatkę i wrzucić do momentu, aż będzie pokryty.