Sałatka z buraków i marynowanego koziego sera

Sałatka z buraków i marynowanego koziego sera
Sałatka z buraków i marynowanego koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {38 Power Foods} marynowana Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, Sałatka z buraków i koziego sera, oraz Sałatka z buraków z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połącz olej, ocet, sok jabłkowy, tymianek, pieprz, sól i czosnek w małej misce i ubijaj, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok JabłkowySok Jabłkowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do sałatki: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieścić kozi ser w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mżawka z wystarczającym opatrunkiem do zwilżenia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
5
Każdy burak owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Umieścić buraki bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec do miękkości, o 50 protokół. Osiem minut przed buraki są miękkie, umieścić fasolkę w naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
7
Dodać olej i szczyptę każdej soli i pieprzu i wrzucić do herbu. Upiec fasolkę szparagową wraz z burakami, aż chrupiące-miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BurakBurak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Zdjąć folię z buraków i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Każdy burak pokroić na 6-8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
10
Połączyć sałaty w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać fasolkę szparagową i plasterki jabłka i top z buraków klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BurakBurak
12
Na wierzch posypać kozim serem. Tuż przed podaniem wlać sos na sałatkę i wrzucić do momentu, aż będzie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn