Sałatka z brukselki z ciepłym boczkiem Vinaigrette

Sałatka z brukselki z ciepłym boczkiem Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka applewood - wędzony boczek, syrop klonowy, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z brukselki z boczkiem, Kamutem i serem pleśniowym, Posiekana sałatka z brukselki z gruszkami, gorgonzolą i ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Brukselka z ciepłym cytrynowym winegretem.
Instrukcje
Z włączonym Robot, upuść brukselkę przez rynnę robota kuchennego wyposażoną w przystawkę do krajalnicy.
Brukselkę przełożyć do miski.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj boczek na patelnię; gotować 5 minut lub aż chrupiące, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni; odstawić boczek. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; dodaj ocet i następne 4 składniki (przez pieprz), dobrze mieszając, aby połączyć.
Dodać brukselkę; gotować 1 minutę, mieszając do herbu. Przykryć i gotować 2 protokół.
Połączyć mieszankę brukselki i sałaty w dużej misce; wrzucić, aż dobrze połączone.
Posypać równomiernie boczkiem i orzechami pekan.