Sałatka z białej fasoli i szparagów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z białej fasoli i szparagów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kapary, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Ze Szparagami I Białą Fasolą, Sałatka z białej fasoli z krewetkami i szparagami, oraz Tarta Pesto Ze Szparagów I Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów; ułóż szparagi i suszone pomidory w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i parować 2 do 4 minut lub aż szparagi są chrupiące-delikatne. Odstawić pomidory na bok. Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Szparagi pokroić na kawałki o średnicy 1,5 cm i schłodzić, aż będą gotowe do użycia. Posiekaj pomidory.
W średniej misce ubić czosnek i dodać 8 składników. dodać szparagi, pomidory, fasolę, cebulę i kapary. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Podawać mieszankę szparagów na sałatce; posypać serem.