Sałatka z białej fasoli i pomidorów wiśniowych
Sałatka z białej fasoli i pomidorów Cherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. 278 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z białej fasoli i pomidorów wiśniowych, Sałatka z zielonej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych, oraz Krewetki, Rukola, Biała Fasola, Sałatka Z Pomidorów Wiśniowych.
Instrukcje
1 Zacznij od przygotowania opatrunku.
Czosnek i rozmaryn przełożyć na oliwę z oliwek do małego rondla.
Podgrzewaj na medium, aż rozmaryn zacznie skwierczeć.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić na 20 minut, pozwalając rozmaryn i czosnek do zaparzenia w oleju.2
Usuń gałązkę rozmarynu z oleju, wyrzuć.
Usuń czosnek z oleju, zachowując olej.
Dodaj czosnek, anchois (pomiń opcję wegetariańską), parmezan, sól, pieprz, Skórka z cytryny i sok z cytryny do robota kuchennego. Puls do uduszenia.3 w średniej misce, delikatnie złożyć mieszankę czosnku z fasolą, aż będą dobrze pokryte.
Odstawić na kilka minut, aby fasola wchłonęła. Delikatnie wymieszać w zarezerwowanej oliwy z oliwek, pomidorów i pietruszki.