Sałatka z awokado i homara
Sałatka z awokado i homara może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz homary, rukolę, awokado i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z awokado i homara, Sałatka z homara, awokado i grejpfruta, oraz Sałatka z homara, awokado i fety z cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować homary, aż staną się jasne czerwone, o 13 protokół.
Odcedzić i ostudzić. Odkręć ogony i pazury. Złamać pazury i usunąć mięso; pokroić na duże kawałki. Za pomocą nożyczek kuchennych rozetnij łuski ogona wzdłuż środka i usuń mięso ogona.
Usunąć czarny przewód pokarmowy i wyrzucić.
Pokroić mięso ogona w 1-calowe medaliony. Przykryć i schłodzić mięso homara.
W dużej misce, połączyć ocet z sosem sojowym, imbir i cukier.
Ubijamy olej do emulgowania, następnie doprawiamy solą i pieprzem.
Dodać rukolę i homara i wrzucić delikatnie, następnie dodać awokado i wrzucić tylko do ubranego.
Zrób to: mięso homara można schłodzić przez noc.
Rekomendacja wina: bogate w Chardonnay wino musujące o energicznej kwasowości będzie echo słodyczy homara i zrównoważyć słone smaki soi i pieprzowej rukoli. Domaine Carneros Le Rve z 1994 r. i Iron Horse Vineyard Blanc de Blancs z 1997 r. pasują do rachunku.