Sałatka z awokado, grejpfruta i Shiso
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Awokado, grejpfrut i sałatka Shiso może być ogromny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jędrne-dojrzałe awokado, shiso, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Awokado Grejpfrutowa, Sałatka z grejpfruta i awokado, oraz Sałatka z awokado i grejpfruta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać ocet, posiekane shiso i olej. Nożem lub mandoliną pokroić koper włoski bardzo cienki.
Pracując z jednym grejpfrutem na raz, odetnij końce, a następnie Ustaw na końcu i użyj małego, ostrego noża, aby odciąć skórkę od góry do dołu, podążając za krzywą owoców. Przytrzymaj owoce nad miską i pokrój między membranami, aby uwolnić segmenty do miski.
Dodaj koper włoski i awokado wraz z kilkoma mielonymi pieprzem. Delikatnie wrzucić do herbu i doprawić do smaku solą.
Przenieść do płytkiej miski.
Liście shiso pokroić w cienkie paski i posypać sałatką.
* Jeśli nie możesz znaleźć shiso, użyj świeżej bazylii.