Sałatka Włoska
Przepis Sałatka włoska jest gotowa w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Ta przystawka ma 117 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki sałatkowej pepperoncini, cebula, sałata lodowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Sałatka Sub, Duża Sałatka Włoska, oraz Sałatka Włoska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sałatę umieścić w 4-qt. miska. Ułożyć karczochy serca i dalej 5 składników na sałacie. Wierzch opatrunkiem; delikatnie wrzucić do połączenia.
W razie potrzeby posypać popękanym czarnym pieprzem.
*1 (14-oz.) może karczoch serca, odsączone, mogą być zastąpione.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.