Sałatka Wiaderkowa
Sałatka wiaderkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 893 kalorie, 32G białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Sałatka Wiaderkowa, Bucket o ' Bones, oraz Candy Bucket Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podczas rozdarcia i posiekania sałaty, cebuli i pomidorów umieść je w dużym pojemniku. Zawsze używam czystego wiadra, stąd nazwa, i jest pełny, gdy sałatka jest zakończona. Pokruszyć w chipsach tortilla, i dodać ser. Wymieszać w dwóch słoikach ranczo dressing, i salsa.
Dobrze wymieszać. Odstawić.
Brown mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając i kruszenia, jak gotuje.
Spuścić tłuszcz. Wołowinę wymieszać z sałatką tuż przed podaniem.