Sałatka w stylu azjatyckim z grillowanym kurczakiem sezamowym

Sałatka w stylu azjatyckim z grillowanym kurczakiem sezamowym
Azjatycka Sałatka Cobb z sezamem Grillowany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.77 za porcję. 75 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, piersi z kurczaka, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka Cobba W Stylu Azjatyckim, Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem W Stylu Azjatyckim, oraz Azjatycka Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Z Sosem Wiśniowo-Orzechowym.

Instrukcje

1
Wlać 1/4 szklanki dressing na kurczaka w płytkim naczyniu; włączyć płaszcz po obu stronach każdej piersi. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pędzel bok choy i papryki z 2 łyżkami. pozostałego opatrunku. Grill bok choy 1 min. lub aż lekko zwiędną i papryki 4 min. lub aż do kruchego, Delikatnego, okazjonalnie obracającego się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Zdjąć z grilla; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Kurczak z grilla 3 do 4 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F), obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Trim core od bok choy; Odrzuć. Posiekaj Pozostałe bok choy na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
7
Paprykę czerwoną pokroić w małe kawałki, a kurczaka w cienkie paski. Ułóż bok choy, paprykę, kurczaka, strąki grochu i marchew w rzędach na talerzu; wierzch z orzechami i pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Bok ChoyBok Choy
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn