Sałatka trzy fasolki z kukurydzą

Sałatka trzy fasolki z kukurydzą
Sałatka z trzech fasolek z kukurydzą wymaga ok. 8 godzin i 15 minut od początku do końca. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, olej roślinny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, oraz Dwie sałatki z fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj fasolę, fasola woskowa, fasola szparagowa, fasola garbanzo, kukurydza, grzyby, cebula, zielona papryka, ocet jabłkowy, 1/2 szklanki cukru, olej roślinny, czarny pieprz, sól, bazylia i oregano w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Fasola WoskowaFasola Woskowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Schłodzić w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
3
Wymieszać 1/4 szklanki cukru do sałatki z fasoli. Smak i dodać więcej w razie potrzeby, aby zrównoważyć smak octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn