Sałatka Tofu Z Grilla
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Grillowana Sałatka tofu może być ogromny przepis, aby spróbować. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 234 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz miso-marchew dressing, olej z orzeszków ziemnych, bloki tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Tofu I Melona, Sałatka Z Grillowanych Krewetek, Tofu I Ananasa, oraz Sałatka pszenno-jagodowa z grillowanym Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdy blok tofu 1/2 do 3/4 cala grubości i pat plastry suche.
W małej misce, wymieszać czosnek, miód, 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych, sos sojowy i pasta chili z czarnej fasoli.
Rozłóż połowę marynaty na dnie dużego niereaktywnego naczynia do pieczenia i top z plasterkami tofu.
Rozłóż pozostałą marynatę na tofu, pokrywając ją całkowicie.
Rozgrzej stovetop grill lub brojlerów. Jeśli używasz grilla, lekko umyj powierzchnię olejem arachidowym. Grill lub dusić tofu, obracając raz, aż karmelizowane i brązowy, 2 do 3 minut na stronie.
Wyciąć każdy kawałek na szerokie paski w razie potrzeby.
Aby służyć, talerze linii lub talerz z rukolą i ustawić tofu na górze.
Skropić SOS Miso-marchewkowy na sałatce.
Dodać do przodu: tofu może stać w temperaturze pokojowej do 1 godziny przed grillowaniem.
Uwagi: jedna porcja: kalorie 320 kcal, Białko 26 gm, białko sojowe 25 gm, węglowodany 17 gm, Cholesterol 0, tłuszcz całkowity 3 GM, tłuszcz nasycony 9 gm