Sałatka-Taco Pizza
Przepis Sałatka-Topped Taco Pizzan jest gotowy w około 32 minuty i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rozdarte warzywa sałatkowe, klasyczny dressing ranch, gotową do użycia pieczoną skórkę pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Ogrodowa-Pizza, Pizza Sałatka Taco z Doritos, oraz Taco-Topped Potato dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię; wymieszać salsę.
Rozłóż na skórce pizzy; top z serem i pomidorami.
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa i ser się roztopi.
Wierzch z sałatkami; skropić dressingiem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.