Sałatka szpinakowa z sosem miodowo-bekonowym jest bezglutenowe przystawka. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 8. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, pikantną brązową musztardę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z sosem miodowo-bekonowym, Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym miodem, musztardą i boczkiem, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników z 5 ugotowanymi, pokruszonymi paskami boczku w dużej misce.2 w małej misce wymieszać miód, ocet, olej, sok z cytryny musztardy i pozostałe 2 paski ugotowanego, pokruszonego boczku.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Do Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala