Sałatka szpinakowa z grillowaną polędwicą wieprzową i Nektarynkami

Sałatka szpinakowa z grillowaną polędwicą wieprzową i Nektarynkami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, polędwicę wieprzową o smaku pieprzu, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć nektaryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Pieczone figi i nektaryny na lodach jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanymi Nektarynkami, Domowa Diva Grillowana ekologiczna Sałatka z polędwicy wieprzowej i szpinaku, oraz Grillowana wieprzowina z Nektarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę poziomo przez środek mięsa, cięcie na drugą stronę, ale nie na drugą stronę za pomocą ostrego noża; otwórz płasko, jak w książce.
Połówki wieprzowiny i nektarynki, ściąć boki w dół, na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grillować wieprzowinę 5 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 16
Grilluj połówki nektarynki od 4 do 5 minut z każdej strony lub do całkowitego ogrzania.
Z grilla wyjąć połówki wieprzowiny i nektaryny.
Niech wieprzowina reszta 10 minut.
Połówki nektarynki pokroić w plasterki. Cienko pokroić wieprzowinę.
Połączyć szpinak i vinaigrette w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Mieszaninę szpinaku podzielić równomiernie na każdym z 6 talerzy. Każdą porcję równomiernie polać plasterkami nektarynki i wieprzowiny.
W razie potrzeby posypać równomiernie pieprzem.