Sałatka szparagowo-pomidorowa z makaronem
Szparagi i pomidory makaron sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, olej roślinny, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Makaronem, Szparagami I Marynowanymi Pomidorami, Czerwona, złota i zielona sałatka Szparagowo - pomidorowo - makaronowa, oraz Wiosenna Sałatka makaronowa ze szparagami, pomidorami i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając szparagi przez ostatnie 2 minuty gotowania; odcedzić. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząśnij olejem, octem, musztardą i solą czosnkową.
W dużej misce, wrzucić makaron, szparagi, papryka, pomidory i mieszaniny oleju. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków, ale nie dłużej niż 24 godzin.