Sałatka Szefa Kuchni

Sałatka Szefa Kuchni
Need a danie główne bezglutenowe? Sałatka szefa kuchni może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ugotowane na twardo jajko, musztardę, pierś z indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajko ugotować na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Umieść jajko na patelni z wodą pokrywającą jajko. Doprowadzić do delikatnego wrzenia na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdejmij z ognia i umieść pokrywkę na garnku. Ustaw timer na 14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Usuń jajko, umieść w łaźni z lodem na 8 minut, aby przestać gotować. Obieramy i odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Rozłóż sałaty na indywidualnym talerzu lub ułóż na większym talerzu dla rodziny.
6
Na zieleninę ułożyć szynkę, kurczaka (boczek) i indyka z pokrojonym jajkiem. Włóż ogórki do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
ZieloniZieloni
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
1
Dodaj wszystkie składniki w słoiku mason z wyjątkiem oliwy z oliwek. Wstrząśnij tymi składnikami, dodając powoli oliwę z oliwek lub używając wisk, mieszając, a następnie często wstrząsając pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
Odstawić do lodówki na około godzinę.Powoli mżawka opatrunek na górze.(Zachowaj pozostały opatrunek do innego użycia.).

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser szwajcarski lub 1/4 szklanki sera amerykańskiego lub 1/4 szklanki sera cheddar, pokrojone w kostkęser szwajcarski lub 1/4 szklanki sera amerykańskiego lub 1/4 szklanki sera cheddar, pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona gotowana pierś z kurczakacienko pokrojona gotowana pierś z kurczaka1ogórek w plasterkach (w kawałkach 1/4 cala)ogórek w plasterkach (w kawałkach 1/4 cala)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusubstytut jaj (opcjonalnie)substytut jaj (opcjonalnie)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko pakowane posiekane mieszane escarolelekko pakowane posiekane mieszane escarole1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterkiDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterki0Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1zostawićzielona sałata (użyj góry lodowej dla chrupkości zbyt) lub sałata lodowa (użyj góry lodowej dla chrupkości zbyt)zielona sałata (użyj góry lodowej dla chrupkości zbyt) lub sałata lodowa (użyj góry lodowej dla chrupkości zbyt)1jajko ugotowane na twardo, pokrojone w plasterkijajko ugotowane na twardo, pokrojone w plasterki32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1cebula w plasterkachcebula w plasterkach1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned wędzona szynkajulienned wędzona szynka11 łyżka suszonego oreganopasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1pomidory ćwiartowanepomidory ćwiartowane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned gotowana pierś z indykajulienned gotowana pierś z indyka0Batoniki toffi Heath1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn