Sałatka Singkamas (jicama) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 96 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, korzeń imbiru, papryka chile, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka Jicama, Sałatka Jicama, oraz Sałatka Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć jicama, czerwona papryka, zielona papryka, czerwona cebula, zielona papryka chile, imbir, i marchew w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka Chili
Zielony Pieprz
Papryka Czerwona
Cebula Czerwona
Marchew
Imbir
Jicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszać wodę, ocet, cukier i sól razem w osobnej misce; wlać mieszaninę warzyw i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.