Sałatka Sezamowo-Marchewkowa

Sałatka Sezamowo-Marchewkowa
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Sałatka sezamowo-marchewkowa może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, pieprz, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Marchwi Sezamowej, Sałatka Sezamowo-Marchewkowa Edamame, oraz Marynowana Sałatka z marchwi z imbirem i olejem sezamowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć marchew, nasiona sezamu, ocet, olej sezamowy, sos sojowy, i pieprz w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
MarchewMarchew
OcetOcet
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn