Sałatka rzymsko-brzoskwiniowa
Sałatka rzymsko-brzoskwiniowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ser, rozdartą sałatę rzymską, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Rzymska, Sałatka Rzymska, oraz Sałatka Rzymska.
Instrukcje
Odcedzić brzoskwinie, zastrzegając 2 łyżki soku. Odstawić brzoskwinie.
Połącz sok brzoskwiniowy, ocet, oliwę z oliwek i cukier, dobrze mieszając trzepaczką do drutu.
Połączyć brzoskwinie, sałata, i cebula w średniej misce; wrzucić delikatnie. Ułóż mieszankę sałaty równomiernie na 2 talerzach sałatkowych; wierzch równomiernie z serem pleśniowym.
Skropić mieszaninę octu równomiernie na sałatki.
W razie potrzeby posypać pieprzem.