Sałatka Ryżowa Z Jukatekanu
Sałatka ryżowa z jukatekanu jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 238 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Jeśli masz fasolę, kolendrę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Po Jukatekańsku, Yucatecan Tostadas (Salbutes), oraz Zupa z kurczaka i limonki jukatecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować wodę i kurkumę. Wymieszać z ryżem; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Umieść ryż w sitku z siatki drucianej; opłucz ryż zimną wodą i dobrze osusz.
Podczas gotowania ryżu, połączyć fasolę i dalej 5 składników w średniej misce.
Dodać schłodzony ryż; wrzucić delikatnie, aż do wymieszania.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Podawać z: pomidorowo-awokado