Sałatka rybaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz dekoracji: kliny pomidorowe, cebula, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Placek rybaka, Placek rybaka, oraz Placek rybaka.
Instrukcje
1
Filety posmarować oliwą z oliwek; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i umieścić w lekko nasmarowanym koszyczku grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
8 do 10 minut z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem. Fajna ryba i Płatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
W dużej misce wymieszać majonez, sok z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. dodać rybę, seler i kolejne 4 składniki, lekko podrzucając. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
5
Podawać na talerzach wyłożonych sałatą; w razie potrzeby dodać kliny pomidorowe.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.