Sałatka Rukolowo-Jabłkowa
Sałatka rukolowo-jabłkowa to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę pieprzową, sól, cukier pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z figami, jabłkami i rukolą, Sałatka Z Rukolą I Jabłkami, oraz Okłady z sałatki jabłkowo-rukolowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem oliwę z oliwek, świeży sok z limonki, galaretkę z czerwonej papryki, mielony czosnek, starty świeży imbir i sól.
Połącz rukolę, pokrojone jabłko i pokrojony ogórek.
Dodajemy podsmażone pekany i ogolony parmezan.
Skropić mieszaniną oliwy z oliwek przed podaniem.