Sałatka Raita Z Kminkiem I Miętą
Sałatka Raita z kminkiem i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Mieszanka nasion kminku, ogórka, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to niedrogi przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Samosy o zapachu kminku z miętą Raita, Sałatka z kurczaka z marchewką pachnącą kminkiem Raita, oraz Raita Sałatka z czerwonych winogron i mięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce włożyć pokrojoną cebulę.
Dodaj zimną wodę na pokrycie i odstawić 10 minut. Tymczasem, pokroić rzodkiewki.
Ogórek przeciąć na pół wzdłuż, zebrać nasiona łyżką i cienko pokroić w pół.
W dużej misce wymieszaj jogurt, sok z cytryny, nasiona kminku, sól,pieprz i wszystkie oprócz 2 łyżek mięty.
Dodaj cebulę, rzodkiewki i ogórek i delikatnie wymieszaj, aby pokryć. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Tuż przed podaniem ponownie wymieszać sałatkę, aby połączyć.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami mięty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.