Sałatka Radicchio z czarną oliwką Vinaigrette i migdałowym serem kozim

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka Radicchio z winegretem z czarnych oliwek i migdałowym serem kozim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, musztardę dijon, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Koziego Sera Migdałowego, Sałatka z serem kozim z orzechami pekan z winegretem z granatu, oraz Panko-Migdałowa Sałatka Z Koziego Sera.
Instrukcje
W średniej misce ubić ocet, musztardę, miód i olej.
Dodać oliwki, sól, pieprz i suszone oregano.
Dokładnie wymieszać i przechowywać w lodówce do ostygnięcia (około 1 godziny).
Pokroić kozi ser i zwijać 1-calowe kulki.
Migdały i paprykę połączyć w płytkiej misce.
Tocz kulki w mieszance paprykowo-migdałowej, aż zostaną całkowicie przykryte ze wszystkich stron.
Opłukać radicchio i pokroić w wąskie plasterki. Włóż pokrojone radicchio do dużej miski i powoli dodaj sos vinaigrette, pokrywając sałatkę całkowicie. Wierzch z kozim serem kulki tak jak z grzankami.