Sałatka Posiekana

Sałatka Posiekana
Posiekana sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sałata lodowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Bag It " Posiekana Sałatka, oraz Sałatka Posiekana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć cebulę, wodę, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5 minut, aby umożliwić rozwój smaków.
3
Dodać 1/2 szklanki oleju do mieszaniny octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodać dodatkowo do smaku.
5
W dużej misce połącz sałatę, pieczoną paprykę, oliwki, fasolkę, ogórek i zioła. Wymieszać z wystarczającą ilością dressingu, aby płaszcz, i doprawić do smaku z dodatkiem soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Haricots VertsHaricots Verts
OgórekOgórek
SałataSałata
PaprykaPapryka
OliwkiOliwki
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Podawać pozostały opatrunek z boku.
7
Przedruk za pozwoleniem z poważnego grilla: Dym, Char, Baste, &
8
Szczotkuj drogę do wspaniałego gotowania na świeżym powietrzu Adam Perry Lang z JJ Goode i Amy Vogler, © 2009 Hyperion
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn