Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym

Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym
Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 194 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle z sosem pomidorowym, czosnkowym i anchois, Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois, oraz Sardela, Mały Klejnot I Sałatka Z Pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu przykryć czosnek zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty, a następnie odcedzić. Powtórz jeszcze dwa razy, blanszując czosnek do miękkości; odcedzić i przenieść do mini robot kuchenny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać mleko i puree, aż będzie gładka. Śmietanę czosnkową doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
W dużej misce wrzucić pomidory i bazylię z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie mieszać w anchois połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Łyżka krem czosnkowy na talerze i top z sałatką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
5
Skropić octem balsamicznym i pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn