Sałatka Pomidorowa Z Salsą Verde Vinaigrette
Przepis Sałatka pomidorowa z Salsa Verde Vinaigrette może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 3,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 6G białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory z pamiątkami, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Pomidorowa Verde, Zielone Pomidory Salsa Verde (Fun Food Friday), oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.