Sałatka Po Rosyjsku Niçoise
Sałatka w stylu rosyjskim Niçoise może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 783 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,13 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chrzan, młode ziemniaki, jajka na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sałatka Kuskus W Stylu Niçoise, Sałatka Orzo W Stylu Niçoise, oraz Sałatka Z Łososia Wędzonego (W Stylu Nicoise) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki owinąć w folię i piec około 1 godziny, lub do miękkości po przekłuciu. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać buraki i pokroić je w zapałki 2 na 1/2 cala lub małe kliny.
Doprowadzić średni rondel lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać werty fasolki i gotować do miękkości, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak i spłukać pod chłodną bieżącą wodą; osuszyć.
Wylej wszystko, ale 2 cale wody z patelni i ustaw kosz na parowiec w środku.
Dodać ziemniaki i pary do miękkości, o 18 protokół.
Lekko ostudzić, następnie ćwiartować ziemniaki.
W średniej misce, połączyć szalotki, chrzan, ocet, śmietana i musztarda.
Ubij w oleju, 1 łyżkę na raz, aż do zemulgowania.
Ubijamy śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem.
Tuż przed podaniem dodajemy koperek do dressingu. Do miski wrzucić płatków pstrąga z 1/4 szklanki dressing i kopiec na 4 duże talerze obiadowe.
Każdą porcję udekorować burakami, fasolą, ziemniakami, jajkami i pomidorami. Przekazać pozostały opatrunek oddzielnie.
Zrób to: warzywa i dressing można schłodzić przez noc.