Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki piknikowej z pięcioma fasolami. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 17g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście oregano, ciemnoczerwoną fasolę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Piknik-Idealna Sałatka Z Dwóch Fasolek, Sałatka piknikowa Pastan i fasola, oraz Zapiekanka Z Fasolą Piknikową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać obfite posypanie soli i świeżej fasoli, i gotować, aż fasola są justtender, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sól
3
Fasolę odcedzić w durszlaku i schłodzić w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
4
Odcedzić ponownie i ustawić na bok.
5
Umieść świeżą i konserwową fasolę, szalotki, paprykę, pietruszkę, majeranek i winegret Szampański w dużym kęsie i wrzuć do połączenia. Doprawić sałatkę do smaku solą, pieprzem i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Konserwowa
Papryka
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szampan
Ostry Sos
Zielona Cebula
Majeranek
Pietruszka-nać
Pieprz
Sól
6
Reprinted with permission from Down Home with The Neelys by Patrick and Gina Neely, (C) 2009 Knopf