Sałatka owocowa z syropem z cukru palmowego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki owocowej z syropem z cukru palmowego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 159 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mocno brązowy cukier, Chilli serrano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Syrop kokosowo-palmowy z tapioką, tropikalnymi owocami i ogolonym lodem, Naleśniki Bananowo-Kokosowe Z Syropem Z Cukru Palmowego, oraz Budyń z tapioki z kremem kokosowym i syropem Palmowo-cukrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać pastę sardeli, aż się ogrzeje, o 30 sekund.
Dodaj 1 szklankę wody, cukier palmowy, koncentrat tamaryndowca, chili i sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do medium i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 szklanki, o 20 protokół.
Wlać przez sitko do miski; pozostałości wyrzucić. Przykryć i schłodzić syrop do ostygnięcia, o 30 protokół.
Do 30 minut przed podaniem wymieszać Syrop z owocami.