Sałatka owocowa z syropem pomarańczowo-waniliowym
Sałatka owocowa z syropem pomarańczowo-waniliowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, liście mięty, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka owocowa z syropem waniliowo-jabłkowym, Sałatka Owocowa Z Syropem Jabłkowo-Waniliowym, oraz Ciastka truskawkowe z syropem waniliowo-pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na małej patelni umieścić cukier, 1 szklankę wody, skórkę pomarańczową,sok i waniliową i wymieszać, aby rozpuścić cukier. Następnie doprowadzić do wrzenia. Podgrzać i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut, aby zgęstnieć. Odstawić do ostygnięcia.
Przygotuj wszystkie owoce w dużej misce, wlej schłodzony syrop na wierzch i wymieszaj. Udekorować liśćmi mięty i schłodzić, aż będzie gotowa do podania.