Sałatka owocowa z sosem cytrynowo-miodowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać nektaryny, sok z cytryny, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka owocowa mieszana z miodowo-cytrynowym sosem jogurtowym, Sałatka Owocowa Z Miodowym Sosem, oraz Sałatka owocowa z miodowym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać sok z cytryny, miód, musztardę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Połączyć kantalupę, ananas, jagody i nektaryny w dużej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem wrzucić owoce z sosem i delikatnie wymieszać, aby pokryć.