Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym

Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym
Orzo, fasolka szparagowa i sałatka z kopru włoskiego z pesto koperkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 223 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką 3-calowe kostki ogórka, fasoli, koperku i kilku innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Orzo, Fasolka Szparagowa I Koper Włoski Z Pesto Koperkowym, Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym, oraz Wiosenna Sałatka z makaronem z koperkiem i zielonym pesto z rzodkiewki.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, o 5 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś beansto Płyta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Do wrzącej wody dodać orzo. Gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Zmiksuj koperek, olej, ocet i sok z cytryny w mini procesorze, aż będzie prawie gładka. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cienki-Cienki-
4
Fasolę pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać orzo, ogórek i koper włoski; wymieszać w sosie. Doprawić sałatkę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
7
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal)243,58;% kalorii z tłuszczu 36,7;tłuszcz (g) 9,93;tłuszcz nasycony (G)1,48;Cholesterol (mg)0,00;węglowodany (g)33,44;błonnik pokarmowy (G)3,10;cukry ogółem (G)3,80;węglowodany netto (g)30,34; Białko (g)6,00
8
Bon Appétit
9
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn