Sałatka orkiszowa z fasolą Fava
Sałatka orkiszowa z fasolą Fava może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pietruszki, porzeczek, zapakowanych w olej połówek suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Orkiszowe Gnocchi z fasolą Fava i sosem orzechowym, Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami, oraz Sałatka Wiosenna Z Fasolą Fava.
Instrukcje
Umieść orkisz w dużym rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad orkiszem. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż orkisz będzie miękki.
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać fasolę fava; gotować 2 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Usunąć i wyrzucić twarde zewnętrzne skórki z fasoli.
Połącz orkisz, fasolę fava, pomidory, seler i porzeczki w dużej misce.
Ocet połącz z 4 kolejnymi składnikami (przez czosnek), mieszając trzepaczką.
Mżawka nad mieszaniną orkiszu; wrzucić dobrze do herbu.
Posypać natką pietruszki.