Sałatka o smaku jesieni

Sałatka o smaku jesieni
Sałatka Taste-of-Fall wymaga około 25 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 226 kalorii , 3 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 1,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki wiosennych sałat, oliwy z oliwek, cukru i mielonego cynamonu. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. Będzie hitem na Twoim jesiennym wydarzeniu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 41% , co jest solidne. Kotlety wieprzowe z jabłkiem - smak jesieni w 30 minut , Smak chleba Utica St. Joseph i Chili con Carne, które sprawi, że Twoje kubki smakowe oszaleją, są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej, ciężkiej patelni smaż orzechy pekan, 2 łyżki octu, pieprz cayenne i cynamon na średnim ogniu, aż orzechy się zrumienią, zajmie to około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Świeże Maliny I Dodatkowe Białe Chipsy, Kawałki Czekolady I Cukier Puder, OpcjonalnieŚwieże Maliny I Dodatkowe Białe Chipsy, Kawałki Czekolady I Cukier Puder, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Posyp 1 łyżką cukru. Gotuj i mieszaj przez 2-4 minuty lub do momentu roztopienia się cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
3
Rozłóż na folii i odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
4
Umieść sałatę w dużej misce. W małej misce ubij olej, musztardę, sól i pozostały ocet i cukier; skrop sałatę i wymieszaj, aby pokryć. Ułóż sałatę, plasterki gruszki i orzechy pekan na sześciu talerzach sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
16 (6-calowych) Szpikulców16 (6-calowych) Szpikulców
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Świeże Maliny I Dodatkowe Białe Chipsy, Kawałki Czekolady I Cukier Puder, OpcjonalnieŚwieże Maliny I Dodatkowe Białe Chipsy, Kawałki Czekolady I Cukier Puder, Opcjonalnie
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn