Sałatka o smaku jesieni
Sałatka Taste-of-Fall wymaga około 25 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 226 kalorii , 3 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 1,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki wiosennych sałat, oliwy z oliwek, cukru i mielonego cynamonu. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. Będzie hitem na Twoim jesiennym wydarzeniu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 41% , co jest solidne. Kotlety wieprzowe z jabłkiem - smak jesieni w 30 minut , Smak chleba Utica St. Joseph i Chili con Carne, które sprawi, że Twoje kubki smakowe oszaleją, są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej, ciężkiej patelni smaż orzechy pekan, 2 łyżki octu, pieprz cayenne i cynamon na średnim ogniu, aż orzechy się zrumienią, zajmie to około 4 minut.
Posyp 1 łyżką cukru. Gotuj i mieszaj przez 2-4 minuty lub do momentu roztopienia się cukru.
Rozłóż na folii i odstaw do ostygnięcia.
Umieść sałatę w dużej misce. W małej misce ubij olej, musztardę, sól i pozostały ocet i cukier; skrop sałatę i wymieszaj, aby pokryć. Ułóż sałatę, plasterki gruszki i orzechy pekan na sześciu talerzach sałatkowych.