Sałatka Niçoise
Sałatka Niçoise jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, okrągłe ziemniaki, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Nicoise, Sałatka Nicoise, oraz SAŁATKA NIÇOISE dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Dodać fasolę, dodając więcej wody do pokrycia, jeśli to konieczne. Dusić 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; lekko ostudzić. Odstawić.
Odsączyć tuńczyka, rezerwując płyn. Płatek tuńczyka na kawałki wielkości kęsa.
Połącz reserved płyn, oliwki, vinaigrette, sól i pieprz w misce.
Dodaj tuńczyka, ziemniaki, i fasola; wrzucić delikatnie. Wyluzuj.