Sałatka MIODOWA, kantalupa i Prosciutto

Sałatka MIODOWA, kantalupa i Prosciutto
Honeydew, Cantaloupe i Prosciutto sałatka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz grecki jogurt, melon miodowy, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, oraz Sałatka Owocowa Z Kantalupą, Miodem, Ananasem I Koperkiem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Płaszcz blachy do pieczenia z cookingspray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miejsce plastry prosciutto 4 cali aparton blachy do pieczenia; gotować, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Ubić jogurt, majonez, miód, skórkę, soki i pieprz w misce na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj plaster miodu i kantalupę; wrzucić do połączenia; podzielić na 4 miseczki. Pokruszyć prosciutto; posypać go i bazylii na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
ProsciuttoProsciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać natychmiast.
7
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn