Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko
Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola mieszana z winegretem Hoisin, Azjatycka Sałatka z kurczakiem z hoisin Vinaigrette, oraz Kurczak Hoisin w chrupiącej sałacie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kurczaka, połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce.
Dodać kurczaka, podrzucając do płaszcza. Ułóż kurczaka w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 15 minut lub aż kurczak jest gotowy i lekko rumiane, mieszając raz.
Aby przygotować sałatkę, połączyć ocet i kolejne 7 składników (przez mielony czosnek) w robocie kuchennym; proces aż dobrze połączone.
Połącz pomidory, zieloną cebulę i wymieszać sałatkę w dużej misce; dodaj mieszaninę octu, podrzucając do płaszcza.
Miejsce o 1 szklanka mieszanki sałatki na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z około 1 szklanka kurczaka.