Sałatka Mesclun z kozim serem-Nadziewane figi zawinięte w boczek

Sałatka Mesclun z kozim serem-Nadziewane figami zawinięte w boczek wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.59 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, brązowy cukier, dojrzewający kozi ser, taki jak bucheron, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Mesclun z kozim serem-nadziewane figi zawinięte w boczek, Kozi ser Nadziewane figi zawinięte w Prosciutto, oraz Mesclun Greens z suszonymi figami i kozim serem.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż większość tłuszczu jest renderowane, ale boczek jest nadal giętki, o 10 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Usuń 1 miąższ z każdej połowy fig z małym końcem noża do kulek melona i wyrzuć. Miarka ser z tym samym końcem melon-Ball cutter i po prostu wypełnić każdą połowę fig. Naciśnij połówki figi razem, aby utworzyć całe figi.
Wymieszaj brązowy cukier, kminek i sól, a następnie natrzyj na 1 stronę każdego plasterka boczku. Owinąć 1 plasterek boczku, słodzony bok na zewnątrz, wokół każdej figi i zabezpieczyć wykałaczką.
Broil figi, boczek boki do góry, na stojaku brojlerów patelni o 3 cale od ciepła, obracając je często, aż boczek jest rumiane, o 2 protokół. Lekko ostudzić, a następnie wyrzucić wykałaczki.
Mesclun wymieszać z sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem do smaku, następnie delikatnie wymieszać z olejem.