Sałatka meksykańska może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Mieszanka zielonej cebuli, rozdarta sałata lodowa, mleko colby & sery monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Meksykańska, oraz Sałatka Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż sałatę, fasolę i pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać salsę i śmietanę aż do wymieszania; rozłożyć na sałatkę do krawędzi miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posypać serem i cebulą. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Tuż przed podaniem posypać wiórkami; lekko wrzucić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.