Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z makaronem z łososiem Niçoise. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 833 kalorii, 31g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka filetu z łososia, ząbek czosnku, muszla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Łososia Niçoise, Sałatka Z Łososiem Nicoise, oraz Sałatka Z Łososia Nicoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Łososia posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
łosoś
Sól
2
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać łososia; gotować 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
4
Przełożyć na talerz, ostudzić całkowicie i rozbić na kawałki.
5
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając fasolę w ciągu ostatnich 4 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Makarony
6
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
7
Umieść 1/4 szklanki oleju, octu, pasty anchois, czosnek, musztarda, a pozostałe 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu w słoiku. Przykryć i energicznie wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pasta Anchois
Musztarda
Ocet
Czosnek
Gruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia
8
Połącz mieszankę makaronu, łososia i pozostałych składników. Wrzuć opatrunek.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.