Sałatka Makaronowa Z Tuńczykiem Piccata
Sałatka z makaronem z tuńczykiem Piccata jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać angel hair makaron, kapary, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Pastan i tuńczyk (Ensalada de Pasta y Atún), Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron, i gotować aż al dente, o 8 do 10 protokół.
W dużej misce wymieszać sok z cytryny, musztardę i majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Powoli ubij oliwę z oliwek.
Dodać tuńczyka, rozdzielając na grube kawałki.
Dodać kapary i wymieszać, aby połączyć.
Wlać makaron do mieszanki tuńczyka i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Przykryć i schłodzić.