Sałatka letnia południowo-zachodnia
Sałatka letnia po południowo-zachodniemu zajmuje około 15 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoowo-wegetariański przepis ma 97 kalorii , 2 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 68 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 4 osób. Można się nią delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobra na 4 lipca . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów, nasion kopru włoskiego, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 71% , co jest solidne. Podobne przepisy to Zdrowa owsianka po południowo-zachodniemu , Szybka i łatwa zupa kukurydziana po południowo-zachodniemu i Faszerowane pieczarki po południowo-zachodniemu .
Instrukcje
Ułóż plasterki pomidorów na talerzu i skrop sokiem z limonki.
Rozgrzej olej w małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kminek, koper włoski i papryczkę chili; smaż przez 30 sekund.
Zdjąć z ognia, wyrzucić kapsułkę i ostudzić.
Polej pomidory oliwą z przyprawami, posyp kolendrą, solą i pieprzem.