Sałatka Kurkowo-Szpinakowa
Curry Chicken - szpinak sałatka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, jogurt, winogrona, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Z Czerwonych Ziemniaków Curry, Sałatka z soczewicy Curry-szpinak z krewetkami, oraz Sałatka z indyka, szpinaku i nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z kurczaka.
Umieść kurczaka i tyle wody, aby przykryć w średnim rondlu na dużym ogniu, aż woda zacznie się bąbelkować. Zmniejszyć ogień, przykryć, i kłusować 10 minut lub aż po prostu gotowane.
Przełożyć kurczaka do miski i ostudzić.
Podczas gdy kurczak gotuje, połączyć jogurt, majonez, sok z cytryny, chutney, curry, i imbir w dużej misce.
Kurczaka posiekać i dodać do mieszanki jogurtu.
Dodaj seler, winogrona, sól i pieprz. Wrzucić do płaszcza równomiernie. Szpinak podzielić na 4 talerze; na wierzch z sałatką z kurczaka i orzechami pekan.