Sałatka Kukurydziana Albuquerque

Sałatka Kukurydziana Albuquerque
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka kukurydziana z Albuquerque może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, zielona cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj jicama i jalapeo na patelnię; smażyć 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj kukurydzę i pozostałe składniki; smażyć 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn