Sałatka Krabowa Tostada
Sałatka krabowa Tostada może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 220 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz krem knudsen, papryka jalapeã±o, kukurydza Tostada muszli, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Tostada, Sałatka Tostada, oraz Sałatka Z Kurczakiem Tostada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 6 składników i połowę papryki jalapeo w średniej misce.
Wymieszać majonez i śmietanę w małej misce. Drobno posiekać Pozostałe papryki jalapeo; dodać do mieszanki majonezu.
Rozprowadzić około 1 łyżki. mieszanka majonezu na każdej skorupie tostada. Wierzch równomiernie wymieszać z mięsem krabowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.