Sałatka jęczmienno-szpinakowa z sosem tofu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, grzyby cremini, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka jęczmienno-szpinakowa z sosem Tofu, Świeży szpinak z sosem Tofu, oraz Tosty jęczmień, fasolka szparagowa i sałatka Shiitake z tofu.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połącz jęczmień, bulion, tymianek i połowę czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Czosnek
Stado
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj obfite szczypta soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, 25 protokół. Odrzuć tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Tymianek
Sól
3
Odcedzić jęczmień i przenieść do dużej miski; przykryć i ogrzać.